16 Mayıs 2013 Perşembe

Sisley’den canlı yayın

Sisley’den canlı yayın: Georgia May Jagger ve Josh McLellan, 2013 – 2014 Sisley Sonbahar/Kış koleksiyonu için romantik bir kaçamak yapıyorlar. Sisley’in yeni 2013 Sonbahar/Kış kampanyası dikkat çeken iki sevgilinin ve aynı zamanda bizim fotoğraflarımızda da ortak çalışan bu iki zarif insanın dünyasını gözler önüne seriyor.

 Georgia May Jagger (genç bir model ve Mick Jagger’in kızı) ile nişanlısı, müzisyen ve model Josh McLellan’in hikayesidir.




Olivier Zahm gibi yetenekli bir fotoğrafçının objektifinde, bir Fransız kalesinin zarafeti içinde rock n’ roll ruhunun hayat bulduğu, birçok sıra dışı zıtlıklar içeren bir Sisley tarzı sergiliyorlar. 10 Mayıs’dan itibaren Sisley.com adresinden canlı takip edebilirsiniz.

 Kız; dikkat çekici, sarışın, kanında rock n’ roll olanların alışılmadık zarafetine ve cazibesine sahip.

Erkeğin ise küstah ve ayrıca müzikal bir yakışıklılığı var. Zamanını podyum ve sahne arasında paylaştırıyor. Onlar, Georgia May Jagger ve Josh McLellan, Sisley 2013/14 Sonbahar/Kış koleksiyonun yeni yüzleri. Baştan çıkarıcı, modern ve alışılmadık bir tarz ortaya koyuyorlar.

Sisley’in bu mükemmel karakteristikleri, koleksiyondaki derilerin geceye ait cazibesini ve belirgin hatlarını ileriye taşıyarak rengarenk klasik saflıktan oluşan bir kış koleksiyonu ile geri dönüyor.
 Büyük pencereler ve mermer şöminelerden ahşap süslemelere, Retro bir güzelliğe sahip yatak odalarına, kentsel ve tam anlamıyla kozmopolit bir görünüşe sahip merdivenlerin olduğu eski bir Fransız malikanesinin, gözden düşmüş kibar dekoru arasında hayat bulan bir dünya.

Öte yandan, modayı belirleyen ve bir şöhret kızı Georgia, kavalyesi, model ve müzisyen Josh ile Sisley’in ruhunu romantik bir kaçamakla izah etmeye (ve giymeye) hazır. Oldukça çekici, ultra-modern, metropolitan bir yaklaşım; Olivier Zahm’ın objektifi, Sisley’in koleksiyonu aracılığı ile ve aykırılığın ön görülemez güzelliği ile bu iki genç insanın hayatlarından bir günü bizlere gösteriyor.

 Başka yenilikler de var: 10 Mayıs da, Sisley hayranları ve takipçileri – ilk defa – sosyal ağ sayfaları aracılığı ile kampanya starlarını, tarzlarını ve mekanları görebilecekleri bir sosyal medya etkinliği ile kampanyayı anlık olarak takip edebilecekler.

Doğal saç ..

Neredeyse 30 yaşındayım ve bugüne kadar saçıma asla boya sürmedim. Gerçi ortaokul döneminde birara perhidrol ve amonyağı karıştırıp saça sürmenin mantıklı olduğunu düşünecek kadar deliymişim:D Normalde tüyleri sarartmak için kullanılan bu iki tehlikeli etken madde benim koyu siyah saçlarıma değdiği anda ışık hızıyla kızıla döndü. Allah'tan sadece bir tutamına sürmüştüm, ama yine de tamamen bir hayalkırıklığı olmuştu. O zamandan beri saçımı ne renge boyarsam boyayım mutlaka bana hiç yakışmayacağını bildiğimden uzak durdum.
Ama bir saç rengi var ki aklımı acayip cezbediyor... Saçın uçlarına doğru bir iki ton açık renkle ışık verilip güneşten doğal açılmış gibi görünmesini sağlıyor. Gerçi bu yeni bir saç rengi değil ama bence son günlerin en havalı görüntüsü diyebilirim..
1
5
4
3
2
6

Christopher Kane


Christopher Kane yaptıklarına aldanmayın henüz 82 doğumlu iskoçyalı moda tasarımcısı bir kaç sezondur topshop için güzel işler çıkartıyor..2009 sonbahar koleksiyonundan beğendiğim parçaları yapıştırıverdim..gerçekten hiç fena değiller



Oh Nooo Sushi!


oh yeee sushi tepkisi vermek istiyorum ama sushi temalı oyuncak dekoratif giyim aksesuar vs..takıntımdan vazgeçemiyorum..bu kadar artist bir yemeği sağolsun tasarımcılar sık sık kullanmaktan çekinmiyor..bense arada bir yemekle yetiniyorum sadece..
Andrew Bell, Dead Zebra markasını yaratan Brooklyn'li bi sanatçı..neşeli ve saçma oyuncaklarına mutlaka göz atın..dunny oyuncak serisinin bazı modellerinde de parmağı var ama favorim kesinlikle oh no sushi!
http://www.deadzebra.com/


Look of the Day: Olsens ve bir takım insanlar


Look of the Day: Olsens ve bir takım insanlar

Opening Ceremony markasının Tokyo mağazasının açılışında Olsen kardeşler, Kirsten Dunst, Erin Wasson arzı endam etmiş..olsenların stilleri (birebir olduğu söylenebilir) biraz kafa karıştırıcı ama bu sefer tutturmuşlar sanki..strappy sandeletler Prada'dan..